ابزار نودرد برای اینترنت اشیا

ابزار نودرد برای اینترنت اشیا

زمانی که افراد IBM ، شروع به توسعه ابزار نودرد کردند هدف اصلی آن ها استفاده از ابزار نودرد برای اینترنت اشیا بود. ابزار نودرد برای اینترنت اشیا دارای 2 ویژگی انعطاف پذیری و قدرتمند بودن است. قدرت این نرم افزار از داشتن 2 فاکتور زیر به دست می آید :

  1. روند اجراسازی پروژه ها در ابزار نودرد به این صورت است که پیام ها در محیطی به نام فلو (Flow) انتقال می یابند. و با رسیدن به نودها اجرا می شوند. بنابراین برای پیاده سازی پروژه های اینترنت اشیا در نودرد، تنها کافی است که نودها استفاده کنیم. و همین موضوع باعث می شود تا با دنیای واقعی راحت تر بتوان این موضوع را تطبیق داد.
  2. گفتیم که پروژه ها در نودرد با استفاده از نودها پیاده سازی می شوند. این نودها حاوی کدهای پیچیده ای هستند که اصلا نیازی نیست کاربر از آن ها اطلاعی داشته باشد. تنها نیاز است که نودهای مورد استفاده برای پروژه خود را از کتابخانه های آماده نودرد انتخاب کند و به محیط فلو انتقال دهد. تنوع این نودها باعث می شود که کاربر برای پیاده سازی پروژه خود با محدودیتی رو به رو نباشد.

با استفاده از این 2 فاکتور نودرد باعث شده است که افراد بدون اطلاع داشتن از جزئیات برنامه نویسی پروژه های خود را پیاده سازی کنند. علاوه بر این نودرد این امکان را نیز در اختیار شما قرار می دهد که کد خود را در قالب جاوا اسکریپت در پروژه قرار دهید.

ابزار نودرد برای اینترنت اشیا

در حالی که ابزار نودرد برای اینترنت اشیا می تواند مناسب باشد بعضی مواقع هم ممکن است به پیچیدگی برنامه شما اضافه کند. به عنوان مثال زمانی که سایز پروژه شما افزایش می یابد، افزایش تعداد نودها و سیم ها می تواند برای شما سردرگمی ایجاد کند. البته راهکاری مانند زیرفلو ها وجود دارد که در سری آموزش های نودرد آن را معرفی خواهیم کرد ولی باز هم از پیچیدگی کم نمی کند.

یکی دیگر از معایب نودرد را می توان این موضوع در نظر گرفت که به صورت بهینه برنامه نویسی نشده است. به عنوان مثال زمانی که به حلقه ها می رسد ممکن است که دچار مشکل شود. بنابراین می توان گفت برای آنالیز داده ها چندان بهینه نیست. البته با این وجود همچنان نمی توان کاربرد ابزار نودرد برای اینترنت اشیا را انکار کرد. توجه داشته باشید که این ابزار در حال گسترش است و بنابراین ممکن است به زودی این معایب نیز برطرف شوند.

در صورتی که می خواهید با این ابزار بیشتر آشنا شوید، از آموزش های نمایش Hello World با استفاده از نودرد (Node Red) در رزبری پای و Node-Red چیست استفاده کنید.

Comments are closed.